Predaj ukončený!!!

Autoalarm Magicar M871 AS

Diaľkový ovládač Magicar

Magicar M871 AS - dvojcestný autoalarm bez diaľkového štartu. Je to najčastejšie montovaný dvojcestný autoalarm s minimom reklamácii a opráv. Najčastejšou poruchou je rozbité sklíčko na ovládači cheeky.

Tento autoalarm Vám odporúčame yesyesyes.

Jedná sa o dvojičku alarmu Magicar M870 AS, avšak bez funkcie diaľkového štartu. Ak túto funkciu nebudete využívať, kúpou modelu M871 ušetríte, všetky ostatné bezpečnostné a komfortné funkcie ostávajú rovnaké. Prečo teda platiť za niečo čo nevyužijete?

Je vybavený množstvom bezpečnostných a komfortných funkcií, okrem osvedčených funkcií prináša aj viaceré vylepšenia a novinky. 

V porovnaní s priamym predchodcom M 100 AS, model Magicar M871AS prináša naviac:

  • zasielanie spätnej informácie od alarmu na všetky naprogramované 2-cestné diaľkové ovládače
  • viacúrovňovú indikáciu stavu batérie
  • výstup na smerovky cez výstražný trojuholník
  • dvojitý odomykací a uzamykací impulz
  • protiúnosovú funkciu

Ak vaše vozidlo používa fabrický alarm, ktorý nie je možné deaktivovať analogovým impulzom resp. korektným odomknutím vozidla a zároveň chcete zachovať jeho funkčnosť, je možné, že budete potrebovať špeciálnu verziu tohto alarmu rozšírenú o digitálnu zbernicu.

Magicar M871 A CAN BUS

Keďže sa jedná o dvojča alarmu Magicar M870AS, avšak bez funkcie diaľkového štartu, viac o tomto produkte sa dočítate v článku Magicar M870 AS - evolúciu nezastavíš